søndag 6. desember 2009

kakebaking=)

Idag har vi hatt koselig bakedag her hos oss=) Mamma, Linda, Bjarne, Helene, Magnus, Sindre, Monica og Leah tok turen hit, med hver sine kjevler=) damene og barna bakte, mens mennene hadde en sosial dag;) Ronny lagde middag til oss, deilig gryterett=) legger ved noen koselige bilder av dagen idag, der vi lagde julemenn og pepperkaker:


på bildene under her ser dere litt av bakingen=) på det øverste bildet er det kakeboksene våre=) den koselige blå med gammeldags julemotiv har jeg hatt i mange år, digger den!!:) den andre er en av Tilda- boksene jeg kjøpte i år, dette er min favoritt=) til sist et av hjertene som nå henger fint i kjøkkenvinduet:)


her er det Leah som maler julemenn, Linda og Helene maler julemenn og pepperkaker, og Magnus maler julemenn. På det siste bildet er det et lite utvalg av julekakene som er laget hittil: kokosmakroner, kransekakestenger, daimkaker, julemenn og pepperkaker=) 
her ser dere Monica, Leah, Magnus, Helene, Linda og mamma baker=) et utvalg av de pepperkakehjertene som henger i vinduene våre nå, lekkert=)
her er det starten på bakingen. Leah, Magnus, Helene og Mamma. på det siste er det kakeboksene som er noe i nå=)

3 kommentarer:

 1. Så koselig da:) Mange sorta julekake hos dåkke:)
  E skal lage minimalt i år, da blir det mindre sukker/kaloria, hehe... Selv om man må kose se litt i jula da:) Har laga to sorta lefse og skal lage sara bernard og kanskje konfekt med mørk sjokolade, det får holde her.

  SvarSlett
 2. ja her blir d fullt opp=)har også laga konfektkjeks, delfiakake og peppermyntekule=)
  sarah bernard e d eineste som mangla no, å julebrød, men dei må vente til nærmere julaften, ellers spise vi dei opp:p
  mmmm lefse e no så godt! ska kjøpe takke til neste år tenkte e, da ska e å lære me å lage lefse=) i år får d holde å lage julerull=)

  SvarSlett
 3. Det var en kjempekoselig søndag der inne på Stette, tror alle koste seg!:) Og så er du jo veldig flink å lage det koselig rundt deg også da! God førjulstid!!

  SvarSlett