fredag 4. juni 2010

endelig!!

Da er hagen vår litt mer ferdig=) I går fikk vi på ferdigplen!  1-2-ferdig!! rull`n ut, og vips så har du en flott plen=) Vi er strålende fornøyd!!=) Min kjære har trillet 20 kubikk mold på noen få kvelder, jobbet og styrt værre, valset, raket, spadd, tråkket...og vips så var vi klar! Lekkert altså!! Det er jo ikke sååå flott med skøytene, men de forsvinner=) Om 2 uker nå så kan vi ta den i bruk=)

Ellers går jeg inn i eksamensmodus i helgen igjen, siste eksamen(håper jeg)! Gikk passe bra med den første, venter i spenning på resultatet=)

Ha en stålende fin helg alle sammen, jeg skal sole meg og lese pensum hele helgen=)7 kommentarer:

 1. Så genialt med ferdigplen! Det så skikkelig flott ut:)

  SvarSlett
 2. Får håpe dåkke blir mer fornøyd med ferdigplena dåkka enn det vi va med våra i Langevågen. Den så kjempefin ut første året/sommeren, men sommeren etterpå va den gulgrønn, ville ikke vokse skikkelig og full av mose:/ Plena til naboane som va sådd så 10 ganga bedre ut. Menmen, kanskje vi bare va uheldig:)

  God helg videre:)

  SvarSlett
 3. e tror nok den blir bra=) vi har gjort skikkeli godt grunnarbeid også for at den ska bli best muli, åsså har vi to naboa som har kjøpt på samme plassen som har fått veldi fin plen=) så får håpe på d beste=) i alle fall veldi fin å rein plen=)

  SvarSlett
 4. Kjøpeplen er en genial oppfinnelse (selv om vi gjorde det på gamlemåten). Masse lykke tl med eksamen:)

  SvarSlett
 5. Så fin hagen deres har blitt!
  Jeg kunne tenke meg å prøve å strikke ei slik lue som du strikket til Aksel. Kan du sende meg oppskrifta?

  Klem.

  SvarSlett
 6. Så digg å få ferdig hagen til sommeren og ferien begynner! Dette ser jo veldig bra ut! :) No nærmer det seg virkelig ferie for din sin del da, tenk å slippe stresset med all den lesinga, oppgavegjøringa skoletimane og praksisen! Å "bare" jobbe blir nokk veldig rart og utrolig deilig :)Det blir ei velfortjent feiring på fredag!! :))

  SvarSlett
 7. Kjempefint ble det! Og med så grundig forarbeid som dere har gjort, så blir nok plenen fin fremover tenker jeg! Lykke til med hage og snart sommerferie med mange deilige hagedager!

  SvarSlett