søndag 6. juni 2010

litt vemodig

I morgen er det siste gangen jeg ser hele klassen samlet.... det er litt trist, samtidig som det er skikkelig deilig å bli ferdig med skolen=) Vi har siste eksamen vår i morgen, pedagogikk og samfunnsfag del 2. Jeg og de jeg har fordypning sammen med hadde eksamen i organisasjon og ledelse forrige onsdag, så vi er ferdig i morgen!:) Men de som har andre fordypninger er ikke ferdig før fredag som kommer.. så akkurat nå er jeg glad jeg valgte den fordypningen jeg har, selv om den var tøff;) 

Tenk, nå er 4 lange år gått, og jeg er straks ferdig utdannet!!!=) Jeg ble sittende og mimre litt på morgenen, før jeg tar fatt i siste lesingen her. 

Et lite bilde fra avslutningsfesten, der jeg hadde fått på meg en lekker krone for anledningen;) Slik er det vi førskolelærere feirer at vi er ferdig med 4 års høyskole, og endelig er titulert med bachelorgrad=) 

Ha en strålende fin søndag, nå dukker jeg ned i notatene mine igjen, før vi reiser til Volda litt senere. For aller siste gang!:) 3 kommentarer:

 1. Å, for et fint bilde! Gratulerer som ferdig utdannet forskolelærer!!!! I kjelleren her ligger det forresten minst ei bursdagskrone fra da du som liten gikk på Myrland barnehage. Tror det står 4 år på den ene - - ;)

  SvarSlett
 2. Selvsagt er det litt vemodig, dere har jo tross allt gått i klasse i 4 år! Men jeg tipper at gleden av å være ferdig, at du endelig kan få slappet av uten å ha skolearbeidet hengende over deg, blir veldig, veldig DEILIG! Jeg skal krysse fingra for deg i morgen! Masse, masse lykke til! Klem!

  SvarSlett
 3. Kasse lykke til i morga, vennen!!


  Klem

  SvarSlett