søndag 27. juni 2010

helgens sysler

I helgen har vi vært en tur ute hos svigers. Hele familien var hjemme, så det var koselig. Vi var en tur nede med sjøen og så på minstemann som kjørte vannscooter blant annet, ellers ble det mye avslapping. Jeg har fått strikket ferdig den søte buksen til lillebror som kommer i november, og har begynt på jakken. Gleder meg til å hilse på den lille sjarmøren, og bli tante til nr 4=) 

I dag har jeg laget grove cookies som jeg smakte på jobb fredagen, nyyydelige;) Jeg skal ha de med på tur i morgen, gleder meg til en dagstur sammen med mamma, alfonso, Helene og Magnus. Ferden går til Briksdalsbreen i Loen, der har jeg ikke vært siden jeg var lita jente, så det skal bli koselig=) Kameraet er klart, og batteriene er ladet, så nå er vi klar for maaange flotte bilder=) 

Håper alle der ute får en flott uke som kommer, jeg har ferie denne uken og gleder meg til mange avslappende dager=) 

Her ser dere bilde av den flotte båten til mamma, gleder meg til mange sene kvelder med fisking i den=) 

4 kommentarer:

 1. Åh så deilig da!!!!!!!!!! Ønsker deg en fin tur, vennen, og kom tilbake med masse fine bilder:)
  Fikk en del fine av Sigve idag, han var bare sååååå nydelig, ble NESTEN litt babysyk;)

  Klemmer!

  SvarSlett
 2. Sikkert godt med ferie no!held bhg stengt i sommer?Korsen ligg det ann med klubben no?blir det møte på fre..God tur i morga!sjønt å komme seg vekk litt:D
  Klem k

  SvarSlett
 3. takk for d=) Marianne: satsa på masse flotte bilde, gler me masse=) tenke du fikk mange av søtnosen, gler me til å se;)
  Kjersti: neida,vi e åpen, men vi må jo ha ferie innimellom vi som jobba der også=) vet ikkje ang. klubb..starte igjen til høsten? e skal operere på torsdag, så for min del blir d i alle fall ingen ting. men vi kan no møtes i sommer likevel=)

  SvarSlett
 4. Høres ut som du har masse fint i vente:)
  Ha en fantastisk flott ferie:)

  Grove cookies...det hørtes nydelig ut:)

  SvarSlett