mandag 31. mai 2010

siste innspurt

Om akkurat en uke nå så er jeg ferdig utdannet førskolelærer!!!!!!!!!!!!!:D:D  Siste innspurten er igang, og i morgen tidlig reiser vi til Volda for en siste dag med diskusjoner og deling av kunnskap, før den første eksamen kommer på onsdag. Jeg krysser fingrene for at jeg får et av de tre temaene jeg ønsker meg=) Så er siste eksamen på mandag, jeg gleeeeeeeeder meg så sykt til mandag 7 juni kl 15.00!!!!!  Rett på personalmøte på jobb på kvelden, men det er heeeelt greit liksom:)  Så nå lever jeg i en blanding av lykkerus, skrekkblandet fryd og nervesammenbrudd, altså en helt vanlig eksamenstid for meg, hihi

Jeg er IKKE aktiv på kommenteringen for tiden, men lover å komme sterkere tilbake når dette er overstått. Frem til da ønsker jeg alle en flott start på Juni måned=) 4 kommentarer:

 1. Ønsker deg masse lykke til! Vi får ta en fjelltur og/eller strikkekveld når du er ferdig.

  Klem

  SvarSlett
 2. Masse lykke til med eksamen!

  SvarSlett
 3. Lykke til, tenk at du snart er ferdig utdannet! 4 år med høyskole og i tillegg jobb på barnehage hele tiden. Dette står det respekt av! Hele denne tiden har du også vært snill og hjelpsom, det ligger nok i din natur å leve og virke etter det kjente ordtaket: Tenk positive tanker, si positive ord - og det positive gror. Dette stod på veggen på Myrland barnehage da du gikk der som liten. Det virker som disse ordene ble med videre gjennom livet ditt. Lykke til videre med alt du gjør!

  SvarSlett