onsdag 23. juni 2010

St.Hans-feiring

Idag har vi hatt en kjempefin feiring nede med sjøen hjemme på Tørla. Nesten hele slekten var der, kjempekjekt=) Mamma, Alfonso, Linda, Helene, Magnus, Jeg, Ronny, Sindre, Monica, Leah, pappa, Tante Liv, Oddleif, Kristine, Lars Ove, Onkel Magne, Anette, Joachim og morfar var der, en stor gjeng samlet;) 

Vi grillet, tente bål og koste oss sammen=) Her kommer noen bilder fra kvelden, et lite utvalg.Det flotte bordet som de hadde pyntet til vi kom=), og mamma og Leah som nyter utsikten til den flotte færingen til mamma;) 


Linda og Ronny tenner på bålet, jeg og Leah ser på det store bålet, og Linda nyter stillheten=)
Helene og Magnus tøyser litt, Magnus viser steinen han skal kaste i sjøen, og til sist bålet vårt i år=)"Bjartmar 3(?)" (bålheksen/mannen- en tradisjon i familien) hadde dessverre brent opp på dette bildet
Min kjære Ronny sitter i fjøresteinene. Mamma og Leah kaster stein i vannet, Helene poserer, og morfar og Alfonso nyter sommeren=) Jeg er veldig stolt av min flinke morfar som blir 90 år i november, som plutselig kom GÅENDE ned til sjøen helt alene bare ved hjelp av to stokker. Tøffing!!

4 kommentarer:

 1. Åh dette såg jo bare sååå idyllisk ut!!! Nå fikk jeg virkelig lyst i fjøra og grille... blir muligens alene med aksel i helgen, så bare gi et pip om du vil møtes! Alene i morgen kveld også.

  Klem!

  SvarSlett
 2. Åhhh se dere har kost dere! Det er så herlig å komme inn i bloggen din og se små glimt fra hverdagen deres.

  Ha en flott sommerdag!
  Klem Kari

  SvarSlett
 3. Dette så skikkelig koselig ut:)
  Masse flotte bilder,...og heldige deg som har en morfar:)

  SvarSlett