mandag 31. januar 2011

strong mama?

Et nytt mål er nådd! Jeg har kommet til uke 30 i svangerskapet!:)
For meg er det en milepæl i seg selv, og jeg er lykkelig over at vi er kommet så langt:)

Jeg har selvsagt mange rare tanker i hodet for tiden.. hvordan starter fødselen..er jeg en av de "heldige" som får en relativt rask fødsel? gjør det så innmari grusomt fælt vondt som folk sier, eller er jeg en av de som tåler dette? jeg er veldig spent, og tenker det skal bli meg noen merkelige timer når det pågår.. jeg er vel ikke den som hyler og roper så veldig, men hvem vet hva man gjør på føden?hihi

Ellers er det meste i hus nå og klart. Vi planlegger barnerommet, og hvilken gjesteseng vi skal ha der. Alt må jo tenkes nøye gjennom, og vi gleder oss til dette nye lille vidunderet som skal komme=)

Jeg satt og mimret tilbake til Kreta-ferien vår i sommer nå. Jeg fikk mistanke om at jeg var gravid noen dager før vi skulle reise, og fikk vel mer og mer den følelsen iløpet av ferien. På bildet under holder jeg en kanonkule. De var faktisk litt tunge de! Vi var på utflukt til en borg, og gikk og gikk i maaaange timer. Aldri har jeg vært så tørst som da, og det var vel der og da jeg konkluderte med at "jeg er nok gravid"! Jeg holdt på å svime av et par ganger, og vanligvis holder jeg ut lenge uten drikke. Men... hadde kiosken med drikkevarer vært åpen hadde vi fått i oss veske.. derfor hadde vi liksom ikke med oss noe.. sann kan det gå;)

Det er litt koselig å se tilbake på de bildene fra da lillegull var 3 uker(jeg var ca 5), og at inni den magen der bodde det faktisk allerede et lite frø:) Nå er lillegull stor og aktiv, og vi gleder oss masse til å hilse på den lille krabaten vår:)

Det var dagens mimre-innlegg, og så ønsker jeg alle en fantastisk mandag videre, og en fin uke=)3 kommentarer:

 1. spenneden tider DU går i møte --- og eg tenker du klarer fødselen fint eg ;)
  smil fra monika

  SvarSlett
 2. Har du funnet ut av gjestesenga?

  Vi får ikke tid til å dra til Oslo og hente sengene før i påska, om det går bra. Og om dere har plass til Helene si seng da. ;o)

  SvarSlett
 3. 30 uker er litt av en milepæl ja, no nærmer det seg virkelig! :)
  Heldigvis er hver eneste fødsel forskjellig og godt er det. Går helt sikkert bra:)

  SvarSlett