tirsdag 1. februar 2011

ut på tur, aldri sur

Det er vel ingen som synes det er gøy å sitte inne dag ut og dag inn? Jeg har ikke vært ute og gått tur på det jeg kan huske pga.isen ute. Jeg sliter med bekkenet og kynnere, men kunne gjerne tenkt meg å komt meg litt ut. Så lenge isen var overalt var det vanskelig fordi jeg alltid klarte å gli, noe som IKKE akkurat er godt for bekkenet;)
Igår kveld gikk jeg og min kjære en liten tur, og da fant jeg ut at isen var litt borte innimellom nå, herli!!:) Så idag har jeg vært på en liiiten tur, det gjorde jammen godt:)

Jeg sitter og drømmer om å gå på fjellet over oss, men det må nok bli med drømmene noen mnd til ja. Jeg gleder meg til den dagen jeg kan gå dit igjen:)

Jeg tok et par bilder på turen, det øverste er av toppen over oss og veien som går opp dit. Det midterste er av sjøen nedenfor her, og det siste er av elven som smelter. Det ligger ennå et lokk av snø over, men jeg synes det er så koselig når snøen smelter litt og det sildrer under den:)

Været idag er litt morsomt, sol,regn og skyer. Herlig vær som lager stor stemning:)

Til slutt vil jeg dele dette fine ordtaket med dere;

"tenk positive tanker
bruk positive ord
og det positive gror" .

Det er så viktig å ta vare på de gode stundene i hverdagen, og ikke minst å se alt det positive og ikke henge seg opp i det negative.

Ha en fin tirsdag alle sammen=)
1 kommentar:

  1. Åh dette ser vanvittig herlig ut! Ikkje kjekt å sitte på eit kontor på slike dager.
    Fine bilder.

    Klem!

    SvarSlett