søndag 16. januar 2011

hjemmekos

Nå er nok en helg over snart, og jeg har kost meg masse:) Siden formen ikke er på topp for tiden går mesteparten av dagene med til sofasliting. enten sitter eller ligger jeg, og hva er da bedre enn en kurv med strikke- og hekletøy? det blir produsert en del for tiden, men det er bare koselig. må jo få tiden til å gå på en måte;) jeg er også ferdig med babybunaden jeg har strikket til lillegullet vårt, han er jo knappe mnd. når det er 17 mai så han må såklart ha bunad:) jeg har improvisert litt og strikket en "sunnmørsbunad". i løpet av uken må jeg kjøpe knapper, band og halssølje, så kan jeg vise den frem:) må innom mamma og hente babydukken fra jeg var lita tror jeg, så jeg får vist den frem skikkelig;)

ellers er jeg svært lite aktiv i bloggverdenen, og har dårlig samvittighet for alle jeg ikke kommenterer på. men, jeg er innom og leser alle koselig bloggene:)
med kynnere hele dagen og et bekken som tverker, har jeg endelig lært meg å ta det skikkelig med ro, og prøver så godt jeg kan å slappe av. kommer nok sterkere tilbake når formen er bedre=) vi er foressten inne i tredje og siste trimesteret av svangerskapet nå, og merker det godt på både kropp og handlelyst:)

håper alle der ute har hatt ei flott helg, og at dere får ei fin uke som kommer=) vi skal bestille sofa, har endelig funnet den rette for oss, gleder meg til den kommer!:)

strikkehjørnet i sofaen, alltid noe spennende i denne kurven=) nå er det et lappeteppe til vognen som er på gang, gleder meg til det blir ferdig. det skal fores med en tynn sommerdyne og et lyseblått stoff på baksiden:)monsterbuksen til et vennepar sin baby. denne er laget nesten uten oppskrift, bare antall masker og lengde på bena er funnet for å vite ca størrelse. knallfarger, men det er da vel stilig?

samme lille gutten skal få smettesjal, hjelmlue og votter når han kommer til verden. en vinterprins trenger gode varme klær=) luen strikket jeg igår kveld når vi så film, akkurat passe filmprosjekt;)

litt kos må til når en strikker:) jeg liker tente lys, og stuebordet er preget av tente lys og "godteskålen" vi fikk av tante og onkeljenta Leah til jul. Nesten hver kveld er det noe lite "godt noe" i denne skålen som hun har dekorert selv. koselig med slike søte gaver, det setter jeg stor pris på:) fikk for mange år siden en kopp med tantebarna magnus og helene, som de hadde dekorert, og den har jeg rett og slett slitt ut fordi jeg synes den var så koselig! =)

2 kommentarer:

 1. Hvilken sofa blir det da? :o)
  Vi har forresten to små søljer som ikke blir brukt mer, du trenger ikke kjøpe. Det er jo sånt en kan ønske seg til dåp også. ;o)

  Kos deg med strikkinga, det gjør jeg. Nå er straks halve skjørtet omsider ferdig!

  SvarSlett
 2. det blir vel palma fra bohus, palma 19, men hjørne å divan på motsatt side enn det e på bildet=)
  så kjekt da, da kan vi jo i alle fall låne på 17 mai, for dåpen kommer jo etterpå=) har du komt så langt?? jøss, det går jo fort no:) gler me til å se det ferdige resultatet=)

  SvarSlett