onsdag 5. januar 2011

redebygging

Det er vel ingen hemmelighet at jeg alltid har hatt dilla på babyutstyr? så når vi endelig skal ha en liten selv, begynner jeg tidlig å planlegge:)

Av utstyr vi har i hus nå så ser dere vel alt på bildene under tenker jeg. Har ikke gått så veldig til innkjøp ennå, men det blir nok mer og mer fremover, er jo bare tre måneder igjen:o

I tillegg har jeg strikket en del, men det kommer senere en gang tenker jeg, kan jo ikke vise frem alt nå:)


Det lekre prinseteppet jeg har begynt på. Har to venninner som er heldige eiere av dette, og jeg synes det er så rålekkert! Strikker det i grønt, siden jeg får et blått nøstebarn teppe med søstern:) Må ha litt variasjon. nærbilde av mønsteret i teppet. Jeg strikket en vest til tantebarnet mitt i akkurat samme mønster, så det går unna, sitter i fingrene ennå det mønsteret=)

jeg og mamma var på salg en dag, og da endte jeg opp med dette. Digger brunt, så håper lille gullet kler brunt:) Smokkene var på halv pris på en lekebutikk med opphørssalg, så da ble det noen. Må jo ha slikt klart:) Kosekluten fikk "knerten" av min venninne Marianne i julegave, koselig:)

de søte tøflene og vottene måtte jo bare bli med på kjøpet, og i love mum and dad bodyene har jeg sett på i mange år:)

denne lekre kjøre og vognposen fikk vi to av med naboene=) herlig herlig. De har tvillinger, derfor to stk:)

noen som snakket om bleiesalg?? hihi har ikke gått amok...:p det er flere pakker bakover som ikke synes på bildet, men vi måtte jo benytte oss. Glemte det på slutten av året så har ikke kjøpt større enn til 9 kilo, meeen, tenker det kommer flere slike tilbud:)

stolsete vi fikk i foreldre og barn, som besøkende barn kan sitte i. med seler også:) den festes på spisestuestolene.


vi fikk meis til halv pris her en dag, så den måtte vi bare ha! min bror ringte og sa det var halv pris på hele sportsbutikken, så han holdt av en meis til vi kom innom. akkurat slik meis jeg har tenkt vi skulle ha. bedre å kjøpe den nå siden den var så billig:) det er med kalesje/tak over hodet på barnet, og en liten sekk bakpå. Bergans, med veldig godt polstring i rygg og bæresystem. Veldig god meis å bære, jeg har prøvd den tidligere på fjelltur, og merket nesten ikke at jeg hadde en gutt på ryggen:)

vi var så heldige at vi fikk kjøpe vogn med noen foreldre i barnehagen jeg jobber, til en billig penge! flott brio vogn med hardbag og tynn vognpose. kjempefornøyd!

flott med stor korg under vogna, det har jeg alltid sagt jeg skal ha=) Greit når man er på shopping og skal ha litt handleposer på vogna. Det er håndtak som kan justeres og brukes på begge sider, genialt=) Vognen er brun og svart.

vognteppet jeg har laget, det ligger fint på vognen på:)vi var så heldige å få en flott vognpose av naboene, ekte voksipose med søt "pute" til. den var kjempefin, så nå har vi utstyret til vogna klart.


Jeg likte veldig godt at det er med klipt istedet for knytting:)

mamma kjøpte stelleveske på opphørssalget, flott simo-veske=)

2 kommentarer:

  1. Har det meste klart dåkke no:) Koselig! Huska e synes det va så koselig å se på dissa små babyklærne og utstyret, selv om vi kjøpte vel ingenting før siste måneden. Kjekt å kunne handle på salg da:) Vi har samme bæremeisa i blått, Nicholas satt godt i den:)

    SvarSlett
  2. Store mi ti,ja no e d skikkelig redebygging på gang:D
    D e no veldig koslig da..å sulle og dulle.Og at ikkje redebygginga foregår med oppussing av huset,men berre koslige ting:D

    SvarSlett