lørdag 20. februar 2010

sydd litt

Ikveld har jeg lekt meg litt med symaskinen:) Jeg ville prøve, og har jammen ikke kjent noe i skulderen! Men jeg ga meg mens leken var god, så jeg slipper å risikere noe:) Har laget to kurver til å ha bomullsdotter i, er skikkelig fornøyd selv:) En til badet nede-der går det mye i lime nå, og en til badet oppe, den ble svart og sølv;) Kjøpte også nye såpedispensere i går, de er jeg veldig fornøyd med=)

Ellers ser dere spikermatten vår, fikk den her i uken, effektiv altså!! Sover som en stein bare vi legger hodet på puten(ellers blir det hardt å ligge på gulvet, hihi). Er lys våken etter en liten halvtime på den, anbefales!=)

Jeg kjøpte også en ny te i går, den smakte jeg hos Beate her en dag, nyyydelig god:) 


Her ser dere den som er på badet nedeNy såpedispenser på badet nede=)
Denne er til badet oppe=)

Ny såpedispenser på badet oppe
Spikermatten
Ny te i boksen=)
Her er den nye herligheten, mmmm=)  kjøpt på kremmerhuset;)

6 kommentarer:

 1. Det var fine kurver! Tror ej må ønske meg symaskin til 30-årsdagen i år:) Dåkke e jo så flinke å sy både du,Beate og Marianne. He jo mange som kan lære meg da;)
  Håpe du blir bedre i skuldra, og hørt mye positivt om den spikermatta ja:)

  SvarSlett
 2. Hehe, sorry atlså, ej må berre sei... når ej kom inn på sida di og såg headingen din, ej trudde du hadde tatt bilde av sånn ammeinnlegg........ HAHA, så va det no berre sånne pads. Ja, der ser du ka tankegangen min e.. baby, bæsj og melking og sånn. Stilige kurva da! flinkis!!!

  Klem

  SvarSlett
 3. Så flink du er! Bra du kan sy da no som du har forbud mot å strikke!

  Klem

  SvarSlett
 4. Hei!Så kjekt d e å sy.så kan du lage tinga slik du vil ha dei!bildet ja..ej las det du skreiv om at du kunne ta det med,så skreiv ej til ho at det var ok,men glemmte å gi beskjed til deg igjen.surr surr..Så da he du bildet..det er supert!takk for hjelpa.Kankje du vil ta det med på neste klubbmøte?da kan ej berre lure det i hus.Jan e er sjukmld så d blir shopping i smug.hehe.
  Når skal du operere?det blir spennande:o)
  kjerst

  SvarSlett
 5. Heisann:)
  E te`n like god som iste`n? Den e supergod i hvert fall, kanskje e må prøve dinna også:)

  SvarSlett
 6. Kjersti: e skal ta d me vettu, så ska du få snike d me d hjem:p
  Jeanette: ana faktisk ikke, for har ikke smakt den. men den e sikkert kjempego=)

  SvarSlett