mandag 8. februar 2010

lykkelige tider

Jeg er så utrolig lykkelig for tiden, det skjer så mye i livet mitt:) Det er store og små forandringer, og jeg gleder meg til alle. Dette året tror jeg blir fantastisk på alle vis, og jeg gleder meg til hver måned:) Det skjer også litt i huset, både med møbler og annet:) Tiden vil vise;) 

Skolen går som det suser, og jeg gleder meg veldig til jeg er ferdig til våren!!:)

På fredag var jeg hos Beate på klubb. Det var kjempekoslig:) Kjekt å diskutere oppskrifter og vise frem strikketøyet til hverandre:) Håper Kjersti kan være med neste gang, og slipper arbeids(Omgangssyke denne gangen)helg:)

Ellers vil jeg sende mange lykkeønskninger til en veldig god venninne som går gjennom noe veldig spennende for tiden. Jeg gleder meg på hennes vegne:) Say no more;)

Tidligere vurderte jeg å selge bilen min når jeg blir ferdig med skolen. Er litt lei av stasjonsvogn, og vurderte nesten en liten snerten bil. Men nå har jeg ombestemt meg, hehe. Bilen er liksom blitt en del av meg, og jeg vil derfor ikke kvitte meg med den ennå.

I går var jeg, mamma, Magnus og Alfonso på Ørskogfjellet på langrenn. Herlig herlig=) Det snødde tett, men det var bare koselig:) Været er ingen hindring vet dere:o) På kvelden hadde jeg en mini- maraton med Home&Away, koselig serie- synes jeg=) 

Idag har jeg vært hos Beate og de etter jobb. Jeg hentet Tord i barnehagen, han var sååå glad for at jeg kom dit og hentet, herlige gutten:) De har noen skjønne barn:) Jeg håper inderlig at Beate blir bedre snart, da kan vi gå på fjellet, trimme, sykle turer og finne på litt sprell:o)  Sender over noen god-bedring-og-lykke-ønskninger:)

Nå skal jeg slappe av litt, før jeg tar kveld. Herlig å sløve på sofaen;)

Ha en super kveld dere der ute, det skal jeg:o) 


3 kommentarer:

  1. Tenk positive tanker, si positive ord, og det positive gror - - Når man har evnen til å se det positive i de fleste situasjoner og finne glede i både små og store ting som skjer, da får man et godt liv! Og den evnen har du!;) Lykke til videre fremover våren med alle små og store gjøremål!

    SvarSlett
  2. takk for det:) viktig å se positivt på ting ja,å dinne våren blir veldi bra:)

    SvarSlett