torsdag 4. februar 2010

herlige hverdag

Jeg er strålende fornøyd med livet for tiden, av mange grunner:) Nå sitter jeg bare og har lyst å dele enkelte ting her, men noe må man holde unna blogg-verden også:) De nærmeste og mine venner har da fått vite, og det er vel slik det skal være? 

I kveld har jeg tatt helgevasken, deilig!!:) Da kan jeg nyyyte helgen når den kommer:) Den starter med klubb hos Beate, etterfulgt av en herlig lørdag:) Litt lekser blir det nok lørdag også, mens søndag blir en skikkelig leksedag;) Jeg er spenna klar for dette siste halvåret på skolen, og gir alt for å komme gjennom alt av pensum:) 

I går var jeg hos tannlegen og fikk satt på krone på den tannen som delte seg i to, endelig er det gjort. 5800 penger fattigere gitt, det passet fint denne måneden når studielånet skulle betales også:o) Meen.. thats`s life, eller hva? Klager gjør jeg i alle fall ikke, for nå kan jeg endelig spise normalt igjen:) Det har blitt noen nuller bak det totale beløpet i tannbehandlinger de siste to årene, men nå er jeg nesten i mål. Har to små hull igjen, en brist i en tann, og så skal jeg skifte fyllingen i tannen jeg slo løs når jeg trynet på sykkel for 10-12 år siden. Daaa er alt perfekt i min lille tannverden:p

Nå skal jeg nyte torsdagskvelden med strikking, te og appelsiner, ha en strålende fin kveld alle sammen:)

Her ser dere noen bilder:


Mine tre herlige, skjønne tantebarn henger på pipen vår:)


Vognteppet jeg strikker på til en kommende baby(ikke vår nei) er halvferdig=)
Pixie-luene. Jeg strikket en til Tiril, og en til den kommende babyen som skal få teppet også:)

3 kommentarer:

 1. Sååå herlig lesing da! Kos deg med strålende flotte dager, de er gode å ha innimellom, både mens de står på og også til å se tilbake på senere.

  SvarSlett
 2. Kos dej ikveld snuppa, så ser vi i morga kveld.
  Ryggen min småstreika igjen, men klubb skal det bli! Men blir ikkje nedvaska hus til dokke kjem da, men regna me dokke vil komme alikavel ;) ;)

  SvarSlett
 3. Så koselig innlegg:) Sitter bare og smiler jeg:)
  Ha en fantastisk helg:)

  SvarSlett