lørdag 20. februar 2010

herlig helg

Nå er det helg igjen:) Denne helgen skal også brukes til lekser. Jeg stod opp kl 8 idag, og har fått lest mye allerede:) Herlig herlig=) Skal snart avgårde og kjøpe et par bursdagsgaver, før jeg hiver meg over bøkene igjen. Den siste uken har jeg ikke hatt overskudd til å skrive her. Jeg har atter en gang fått tilbake senebetennelsen i skulderen, og er møkk-lei, for å si det mildt. Nå verker det nesten mer enn det gjorde sist, og jeg går i aktiv sykmelding. Ble anbefalt å bli helt sykmeldt, men jeg vil da være på jobb. På denne måten kan jeg være der, sammen med barna, men slippe de tunge tingene som jeg må holde meg unna. Og det er herlig, dagene er ikke de samme uten de skjønne små herlighetene vi får passe på:)

Jeg skal også pakke bort alt som heter strikketøy i helgen. Har ikke rørt det på lenge, men jeg skal pakke det helt bort nå, slik at jeg ikke ser de engang. Frigjøre litt plass i bokhyllen til andre ting, som for eksempel bøker?:)

Legger ved noen bilder fra fjellturen vår forrige helg, herlig herlig:)

Ha en fin helg videre alle sammen=)


Toppen av fjellet, postkassen står vanligvis på en høyde og når meg til skuldrene ca, nå viste den såvidt over all snøen


merkepinnen som viser veg til toppen er nesten borte, den bruker å stikke en halv meter opp i alle fall. her ser dere spissen på trugen, den er i høyde med merkepinnen
jeg og Ronny på vei oppover
trugetur-arti=)
jeg trasker meg oppover=)

5 kommentarer:

 1. Det er noen som nyter snøen ja. ;-) Selv har jeg fått nok, helt nok og venter på vår og å kunne sykle og alt. Men det er godt noen koser seg med dette greiene mens det allikevel er her. Herlig å lese i bloggen din også, du er så positiv og glad at det smitter over.

  God bedring med armen og nyyyyt helgen!

  SvarSlett
 2. GOOOD BEDRING TIL SKULDRA DI lesehesten ;)

  SvarSlett
 3. Du får holde deg borte fra strikkepinnene nå da;) og kose deg med en god bok!

  God bedring!

  :)

  SvarSlett
 4. Koselige bilder:)
  Huff så plagsomt det høres ut med skulder som ikke er god. Vil bare ønske deg god bedring og en fortsatt god helg:)

  SvarSlett
 5. Sender en god bedring klem!

  Så flinke dere er til å legge ut på tur :o)

  SvarSlett