lørdag 4. desember 2010

Julestemning

Nå nærmer julen seg med stormskritt, og huset blir mer og mer julepyntet:) Helst skulle det vært ferdig pyntet forrige helg-med unntak av juletreet, men slik ble det altså ikke. I går fikk jeg pyntet litt mer på stuen, og mer kommer nok frem tenker jeg:) Heldig er jeg som har en så snill og hjelpsom samboer. Kassen hadde nok enda stått på loftet om ikke han hadde vært hjemme. Slik er det når kroppen tverker, men jeg er igang! Bakingen er det værre med;) Men det blir,det blir. Og julen, den kommer uansett:) 
Jeg tenkte å vise frem noen bilder av julepynten. Den pynten som betyr mest for meg, er den gamle kirken jeg arvet etter min mormor og morfar. Den har jeg mange gode minner av. Den spiller julemusikk, og er egentlig lys i. Det ene lyset er ødelagt så derfor virker de ikke, men det skal vi få fikset i følge min kjære:)
Alle førjulstidene her i huset inneholder selvsagt appelsin med nellikspiker, som betyr så mye! Ingen jul uten god nellikduft blandet med appelsin. I år har jeg dekorert litt, formet nellikspikerne som et hjerte på ene siden, og en runding på andre siden. Litt mer romantisk. Denne står foreløpig på skjenken på kjøkkenet, sammen med julemuseparet vårt. Koselig=)

3 kommentarer:

 1. Heia!Du e så flink med pynting og gaver og alt som he med med slike ting å gjer;o)
  D e ikkje mi sterkaste side.Ej e og blir et kvardagsmenneske;p
  Men det e veldig koslig å besøke julepynta hus da:D
  Håper alt står bra til der i gården!ej venta på at guttane skal sovne så ej kan ta en blund:o)
  Ha en fin dag!kos dokke!klem

  SvarSlett
 2. Spent på den kalenderen til R altså! Lure på ka han får som er verdt ansiktsutrykket på sjølvaste julekvelden ;) hihi!

  Ha ei flott og kreativ veke, vi må få til et besøk snart!!! Du må forresten forandre navne på bloggen min på lista di. Ser ej står oppført som "lyst på livet" ennå ;)

  Kose dej med førjulstinga;) KLEM

  SvarSlett
 3. Jeg gleder meg veldig til å julepynte huset mitt:) Men jeg pleier ikke gjøre det så veldig tidlig vanligvis. Det er adventstingene som står framme nå,men det kribler litt i fingrene etter å sette fram alle disse nissene jeg har kjøpt de siste par årene♥
  så får vi se hva det blir til:)

  SvarSlett