søndag 29. november 2009

nå er huset pyntet til jul=)

det er jo ingen hemmelighet at jeg digger jul <3 =) 1.søndag i advent pynter vi for det meste med all julepynten, bortsett fra juetreet og noen småting til:) her får dere en smakebit av huset vårt, jeg digger julemåneden=) jeg digger lilla- når det gjelder klær, men når det gjelder pynt er det rødt som er jul for meg;)

jeg håper alle har en koselig 1.søndag i advent=)her er en serviettholder, noen engler og en nisse=) i tillegg er det stuevinduene som er pyntet=)
en lysestake foran pipa, og spisebordet=) kurven med mandariner i digger jeg, den er så fin!:)

julelys, vi har to slike, og de har vi hatt i maaaange år, nydelige=) i år har jeg også pyntet lysestakene med hjerter=) adventskalenderen har jeg brodert selv for mange år siden=) i år er den bare til pynt, men vi har hatt pakker på den også;)


ei nissedame og et nissehus. i midten en appelsin med nellikspiker. skal ta ut en for hver dag som nærmer seg jul, det er vår adventskalender i år;) nisseparet fikk jeg av Linda for mange år siden, og ellers er det verandadøren og litt pynt på det siste bildet;)


fyrstikkeske, digger den-har hatt den i mange mange år=) ellers er det nøtteskålen som står på kisten, for tiden full i små skatter fra tantebarna=) pepperkakehuset vårt som står på kjøkkenbenken/barløsningen=) et julemuspar, og kjøkkenvinduene=)

her er det pynting av pepperkakehus, et av stuevinduene, og adventstaken vår i år. tallene har jeg scrappet selv og sprayet med glimmermist(glitterspray-brun og hvit). jeg digger den!:)

idag våknet vi til snø på stette !!! her er noen lekre snøbilder av årets første snø=)


6 kommentarer:

 1. Å, så fint det ble! FOR en nydelig stemning! Snøen kom jo også som bestilt!!:)Så får vi håpe at den "stivner", sånn at vegene blir kjørbare men terrenget hvitt. Ha en god og fredfull advent! Snart er det jul og juleferie - - -

  SvarSlett
 2. takk=) ja heilt utroli for ei stemning! får satse på den blir værende no, hadde gjort se me ei flott jul=) håpe du nyte stillheten å slappa av på en sann nydli dag=)

  SvarSlett
 3. Gratulere med overstått til Ronny! :)

  Og så koselig julepynta det var med dåkke, bare julemiddagduft og treet som mangla, hehe:) Hos oss blir det sølv-hvitt-glass-gull og litt lilla jul, men rødt og nissa e koselig hos andre:)

  SvarSlett
 4. Oj, du har pynta ja! ;o)
  Her blir det ikke pynta før til jul, anna enn adventstake og stjerner og kalender.
  Eller kanskje jeg kjøper litt ny pynt, om jeg finner noe. Er så mye fint å få kjøpt no.

  Kor forma e da? Like gale som før helga?

  SvarSlett
 5. Oi skal sei du har pynta! Kjempekoselig! Her er det berre julestjerna som har kome opp...

  SvarSlett
 6. her pynta vi ja=) jul e heile desember for me=)
  Linda: forma e værre enn før helga.. heilt kaputt...klare ikkje sitte lenge...ligge e vondt..stå e igrunn d beste.men ska på ny behandling i marra, så håpe d skjer ting da=)

  SvarSlett