lørdag 24. april 2010

endelig vår

her ser dere noen nyinnkjøpte planter som nyter solen ute=)
Nå tror(og håper) jeg at våren endelig er her!!=) Etter at jeg nå har fått på sommerdekk 2 påskedag, for så å få på vinterdekk igjen forrige søndag, for så å få på sommerdekk igjen på tirsdag...halleluja.. så vil jeg konkludere med at det er VÅR!! =)  Jeg kan kanskje skilte med mesterbrev i dekkskifte snart?? hihi

Denne uken har jeg vært i Volda. Noen korte dager, og noen lengre. Litt spennende forelesninger, og litt kjedelige, en typisk skoleuke med andre ord. Men vi har hatt det så kjekt!!!! Fra onsdag til fredag bodde vi i Ørsta på vår "casa" med verdens hyggeligste utleiere(www.naturferie.no). Der har vi kost oss med arbeidskrav på onsdagen, og klassefest på torsdagen!!! Det var bare så gøy!! Nesten alle i klassen kunne møte, og vi hadde en superkjekk kveld, med tapas, underholdning og høyt(!) inntak av de gode drikkevarer. En perfekt skoleavslutning:o)  Fredag morgen var ikke like morsom, og timene med forelesning sneglet seg av gårde.. godt var det da å ha et datarom rett utenfor forelesningsrommet, der jeg satte meg for å lære å hekle englemasker. Noe som var fantastisk enkelt(ikke vet jeg om det var pga formen eller fordi jeg etter hvert har blitt ganske så flink i hekle- synes jeg selv i alle fall), så nå blir det et deilig sjal til meg selv snart=)

I går kveld dro min kjære til Selje, så da dro jeg og mamma på strikkebutikken og kikket på oppskrifter. Det ble handlet noe der også, før turen gikk til Plantasjen. O-store herlighet, vi fant en kjøttetende plante!! Hihi vi holdt jo på å le oss ihel av den morsomme planten som smekket igjen over alt som kom i dens vei..=) Jeg kjøpte også et par planter, som dere ser bilde av over her. Er så fornøyd, stemorsblomstene står på rad og rekke på muren ute her, og pelargonien står på verandabordet, der den står hvert år=) Min desiderte favoritt;) 

Nå sitter jeg med eksamensforberedende, men ville bare vise dere litt av mine lekre planter. Ha en fin lørdag alle sammen, nyt det fine været som er ute nå, jeg skal nyte det med lesing/pugging til ol-eksamen=) 

4 kommentarer:

 1. Hei lesehesten ;)

  dagane går i tut og kjør med dej ser ej! Tenk du e snart ferdig! Godt å få koble av litt med litt vårpusling da! Nydelig den va den blomsterkrukka di på siste bilde! Nyt det og god lesing! Sjåast onsdag. Ej skulle få svar i morga ang barnevakta. Hvis ikkje kan no vi berre være her ja, så vi sjaåt uansett vi :)

  klem

  SvarSlett
 2. Såååå koselig det blir hos dere nå på våren da! Den ovale sinkbøtta med rosemønster var virkelig lekker!

  Kos deg i denne lyse tiden.
  Klem Kari

  SvarSlett
 3. Det er jo lov å håpe;) Nå fikk jeg skikkelig lyst til å handle inn litt nytt til blomsterbedene, får håpe og tro at nattefrosten har gitt seg nå.

  SvarSlett
 4. Her har jeg også handlet inn sommerblomster,men skal ikke sette de ut før i morgen,er ganske kjølig på nettene:( Men stemorsblomstene lyser fint opp. Gleder meg såååå til det skal bli varmt:) Lykke til videre med lesing:)

  SvarSlett