mandag 5. april 2010

herlige april

Nå er vi over i april måned, og den har begynt veldig fint, med bare nydelig vær=)
I påsken har vi kost oss her hjemme:) Vi var en dag hos svigers i Herøy på besøk, og ellers har vi vært på besøk hos mamma, på Alnes fyr og en snartur opp og hilste på den nye naboen, nydelige Madeleine:) Jeg var også på klubb hos Kjersti på fredag, det var kosli=) Nyklekkede kyllinger hadde de fått også, så skjønne:)
Vi har vært en tur på Støråk med truger, og ellers bare nytt været på verandaen=) Årets første grilling har vi også hatt, herlig!
I går vasket jeg bil og la om til sommerdekk, det var godt, nå kan sommeren virkelig bare melde sin ankomst:)
Idag er det litt jobbing og lekselesing(det har blitt for lite eksamenslesing i påsken, men ferie må jo alle få ta vel?:p), og ellers tidlig kveld siden jeg starter på igjen med tidligvakt:)

Siden maskinen min er til reperasjon, har jeg ingen nye bilder på denne maskinen. Men et fint bilde av min morfar utenfor huset på Tørla har jeg, det var i mars i fjor=)

Jeg håper dere alle der ute nyter siste delen av påsken, det gjør i alle fall vi=)

Og, foressten; nå kan jeg jo slippe "bomben": Jeg har fått ny stilling på jobb, som pedagogisk leder!!:D Det var hemmeligheten jeg ikke kunne røpe i januar, siden det ikke var offisielt enda. Men jeg begynte altså i den nye stillingen 22 februar, og er superfornøyd med det!:) Ellers er jeg ferdig i min siste praksis nå, og har totalt 9 dager igjen i Volda(med to eksamensdager), så er jeg ferdig utdannet!!!YEY!!


2 kommentarer:

  1. Gratulerer med ny stilling:)

    SvarSlett
  2. Flott bildet av huset vårt! Nå er det vår! Og 2 mnd. til du er ferdig utdannet og har "bare" jobben din å tenke på! Lykke til med innspurten, flinke jenta!:)

    SvarSlett