onsdag 14. april 2010

hjemme igjen=)

Jeg, Ronny og et par til har vært i Oslo siden mandag. Herlig med feriedager=) Det gjorde seg virkelig med litt avkobling nå. Mandag var vi kun en tur på Karl Johann, og så spiste vi middag på Fridays, en av mine favoritter=) Jeg tok da selvsagt min favoritt; frityrstekt ost, potetbåter, kylling osv. Mmm:) Til dessert kjøpte jeg en artig drink med jordbær og banan. I går nøt vi solen hele dagen! Vi delte oss litt så vi damene fikk shoppet, mens karene satt på Karl Johann og koste seg med øl=) Jeg kjøpte meg to par søte vårsko(kunne sikkert kjøpt hele butikken), og en tights. Vi fant oss godt tilrette på Aker Brygge og spiste lunsj der(noe som førte til en lettere solbrent meg). På kvelden var det klart for Metallica- konsert!! Det var stor ståhei, 25 000 tilskuere, sinnsykt rått!!! Det ble litt i heftigste laget for meg selv om vi hadde sitteplasser, veldig lite luft, men ellers var det veldig kjekt=) Jeg var stup- trøtt når vi dro hjem, så jeg sov meg gjennom hele morgendrillingen(hotell under oppussing er ikke å anbefale),heldigvis=) Idag har vi bare kost oss, vært på Operaen og kiket, en tur på Grunerløkka og inspisert "Du store alpakka"- butikken,herlige plassen!! Kjøpte meg en søøøøt rosa heklepinne og litt garn, en veske skal hekles=) Til slutt fant vi oss til rette på Egon der det ble inntatt enda en av mine favoritter; Partypletter!!! Mmmmmm... (stort sett det samme som på Fridays, bare med løkringer). Nå er vi hjemme igjen, og godt er det igrunn, borte bra- men hjemme best:o)
Jeg har ikke fått vært innom noen blogger de siste ukene- da streiker denne gamle maskinen. Meeen, jeg har fått beskjed fra Elkjøp, delene til maskinen min er kommet, så da har jeg snart min gode, nye data igjen=)


Til slutt vil jeg bare si tusen takk til min søster som har gitt meg denne søte Awarden=) Så koselig=) Jeg velger å ikke sende den videre nå, siden jeg da må ha linker til alle blogger- noe som er vanskelig siden jeg ikke kan gå inn på de:p Jeg har også fått noen andre Awarder i det siste som jeg ikke har vist her, tusen takk til dere også=)

Nå skal jeg nyte onsdagskvelden, ha en fin uke videre alle der ute=)


2 kommentarer:

 1. Høres ut som du har hatt en kjempetur til Oslo:)

  SvarSlett
 2. Å så deilig å ta seg en tur!treng å koble ut litt innimellom skule og jobbing:D
  Høres ut som en kjemekjekk tur ivertfall!!
  Gleda med til klubbmøte med deg no neste gang.Ikkje ofte ej kjem meg ut åleine for tida,så det e virkelig et høgdepunkt!;o)
  klem k!

  SvarSlett