lørdag 17. april 2010

drømmehuset


Dette er vel drømmehuset mitt tror jeg. Jeg liker denne stilen, og her er det god plass=) Jeg/vi ønsker jo 5 soverom(kanskje 4 pluss et kontor), og hjemmekino og hobbyrom i tillegg=) Her har vi alt vi ønsker oss, og hallen er bare slik jeg drømmer om=) Soverom med veranda, store gode rom, nei dette huset inneholder alt jeg/vi drømmer om. Spørs bare på prisen:p 

sjekk link til huset:

*drømmehuset*

5 kommentarer:

 1. Stort og fint hus, men vi hadde ikke hatt råda til å punge ut med 5 mill, hehe (selv om vi har fått verdivurdering av takstmann på vårt hus i det prisområdet). Går no alltid an å håpe på lottogevinsten da, hehe:) Lure dåkke på å bygge?

  Kan tenke me det va kjekt på Metallica-konsert, Metallica e så bra! :)

  SvarSlett
 2. ja bare digga ditta huset der altså=) men prisen e en heilt anna sak..vil ikke bo me ihel:) vi ska ikke bygge no, men vi kika å fundera, så blir d bygging en gang vi finne rette tomta å rette huset=)
  ja d va dritarti altså!! leve lenge på den konserten der!

  SvarSlett
 3. Flott hus, men for en pris, da!! Men.... nesten hver eneste uke er det jo noen som vinner i lotto;)

  SvarSlett
 4. Det var jammen et flott hus. Nesten sånn vi må ha det, med 3 barn og helst et skrapperom/kontor også. Men prisen ja... Må nok bli Lotto her også om det skulle blitt noe slikt noe. Jaja, man får drømme litt.

  Ville bare være litt tidlig på'an og ønske deg god helg jeg! :)

  SvarSlett
 5. Absolutt et hus jeg også kunne tenkt meg:) Den som bare hadde masse penger...sukk;)

  SvarSlett