mandag 21. februar 2011

fornyelse

Jeg er jo som de fleste vet, gravid. Og da kan jeg jo ikke farge eller stripe håret, så jeg begynner å bli litt lei av hårfargen min etter 7 måneder uten å ha gjort noe:o)
Idag fant jeg frem krølltangen og krøllet håret! For en herlig følelse, jeg ble jo et helt nytt menneske! Dette skal gjøres oftere=) Skillet vises jo godt ennå, men ikke så veldig som når håret er glatt. Jeg har fått mye skryt av håret idag, koselig at folk synes det ble fint=)

Helgen som var har gått med til bilvask av 3 biler. Jepp, vi har for tiden 3 biler. Men nå ligger Skodaen ute for salg på finn.no, så bare løp og kjøp om dere vil ha den:o) Det gøy å vaske bil, men ikke nå med dårlig form og stor mage. Heldigvis har jeg en kjekk samboer som også liker å vaske bil;)
Ellers har jeg fått pakke fra stoff og stil, den kom på fredag! Så fredag kveld klipte jeg opp og festet sammen 40 lapper, som jeg igår sydde sammen til et lappeteppe til lillegullet=) Fremsiden er av lapper, og baksiden er ensfarget. Jeg ble kjempefornøyd, og kommer nok med et innlegg av det om ikke lenge=)

Ønsker dere alle en flott mandagskveld;)
4 kommentarer:

 1. Oh la la... FOXY lady *plystre* virkelig kledelig!! :)

  Misunne dej pakke fra stoff og stil da!!! Ej e virkelig blakk om dagen, men får nåkre få meter med stoff som svigerinna mi skulle ha me sej fra s&s når dei kjem fra bergen :) jippi, gler mej!!!

  Gler mej til i morga! KLEM KLEM

  SvarSlett
 2. ojsan, kjempeflott bilde av deg! Noen blir bare så nydelige når de er gravide, og du er virkelig en av dem!!:):)

  SvarSlett
 3. Så fin du var på håret da! Kjempestilig! :)

  Var artig at eg fann deg på den måten ja! :) Kva var oddsen? ;)

  Dåkke må gjerne komme på besøk og kike i huset om dåkke vil, men vil anbefale å vente ei lita stund...Hihi, er fortsatt ein del kasser og ting og tang som ikkje er kome på plass enno. Til helga blir det Trondheimstur, og da skal vi innom IKEA. Skal kjøpe oss ein del hyller til bodene, så vi får gøyme vekk rotet vårt. ;)

  SvarSlett
 4. Kjempefin med krøller! Og så stråler du så vakkert, du er veldig fin gravid, vennen. Må snart ta bilder (gjerne med krølla hår). Håper vi kan få til å møtes snart.

  Klem!

  SvarSlett