mandag 18. januar 2010

ny uke

Herlihet som tiden flyr!! synes jeg nettopp satt og las til vi skulle på skole i Volda, og nå er den uken over og en ny har begynt. Men jeg er glad for det, for jeg synes det er mye koseligere på jobb=) Idag var det ekstra koselig, noen av barna kom springende mot meg og ropte "Hanne Marthe, Hanne Marthe, jippi!!" . Det er så koselig når barna viser en slik glede:) 

Jeg var også hos tannlegen idag-nærmer seg slutten nå, bank i bordet-og har gjort del 1 av 2 på tannen jeg må sette krone på. Fyyyyy så vondt det var!! Jeg har da rotfylt før og kjent det godt når nerven ble tatt, men dette var bare ti tusen ganger værre!!! Og nerven ble ikke tatt en gang, hehe. Så nå gleder jeg meg til 3 februar, da kommer den nye kronen på plass, og jeg har bare 2 tannlegetimer igjen etter det, så er jeg ferdig, utenom årlige sjekker. Jippi!!

Ellers har helgen gått med til litt lekse, litt rydding og litt ommøblering. Vi har gjort noen små endringer på stuen som dere ser på bildet under(dere som har vært i huset), og det ble myyye større plass her:) Vi skal ha oss hjørnesofa, må bare finne en først;) den skal stå langs rekkverket og der tv`en står, og så skal vi ha tv`en på kortveggen der ene sofaen står nå. Vi gleder oss til det!!=)

Som dere ser har jeg også kommet et stykke på vognteppet jeg lager-og nei, det er ikke vi som skal ha baby=) - og jeg synes det blir lekkert!=)

Nå skal jeg gjøre oppgave en stund til, før det blir kveld. Har nettopp spist hjemmelaget pølsegrateng, nam nam:)

Ha en strålende fin mandag alle sammen:)


4 kommentarer:

 1. Kjekt å ommøblere litt:o)
  Ka stil vil dokke ha på sofaen?he kanskje spurt om det før;p
  ps.gidda du å skifta navn på bloggen min på lista di?;o)e berre å gå inn på oversikt og skifte navn der trur ej:o)

  SvarSlett
 2. vi vil ha en i bruntona, i stoff:) må bare finne den rette først:)
  det ska e gjør vettu, har ikke tenkt over det=)

  SvarSlett
 3. Så fint vognteppe da. Ka farge er det?
  Held på med sånn ca hundre prosjekt e, fare for at ingen blir ferdig...
  Kjekt med ny sofa, vi he kjøpt på Finn, men ikkje fått den enda. Ektorp -som e har ønska me lenge. Bra å slippe til Trondheim for å hente den..

  Klem

  SvarSlett
 4. takk for det:) det e naturhvit;) ja så det at dåkke har kjøpt sofa, blir no kjekt når den komme da:)

  SvarSlett