fredag 1. januar 2010

mimring

Nå er 2009 historie, og jeg har mimret i gamle bilder en stund. Har valgt meg ut ett bilde fra hver mnd, målet var å finne bilde av meg selv, og jammen hadde jeg det for hver mnd også, men desember-bildet skulle gjerne vært ett annet..hihi. Her ser dere noen bilder fra året som gikk: i januar var vi i Valldalen på dagstur, og her sitter jeg inni en stein på veien dit. i februar var vi på grand prix i Ålesund, her er jeg og Helene-vi heiet selvsagt på Solgunn. i mars var jeg og Ronny på lille skjerdingen på skitur, nydelig vær. her er jeg på toppen av fjellet. 


i april gikk jeg mye på støråk alene-fjellet ovenfor bygda vår-på bildet her er jeg på toppen, men denne gangen var Ronny med og tok dette bildet. ellers var jeg på remmefjellet i mai sammen med mamma og Helene-på bildet sitter jeg og helene foran elven der. i juni var vi i Florida, og her er et bilde av meg og Magnus når vi spilte airhockey i huset deres. 
i juli var vi fortsatt i Florida. nå var vi kommet til Naples bare jeg og Ronny, og her er jeg på stranden nedenfor bassenget. i august var jeg og Marianne på Stranda en helg i hytten deres. her er et bilde av meg på toppen av fjellet der vi gikk. ellers er det meg med ny frisyre i september. 
i oktober gjorde vi oss ferdig med "Herøy ti på topp", og her klatrer jeg siste metrene til toppen av storehanen. i november var det julebord med jobben, og her er et bilde av meg når jeg var klar til å reise. i desember fant jeg bare dette bildet fra julemiddagen på julaften, da Magnus tok bilder med mitt kamera, og jeg tullet litt. 

3 kommentarer:

 1. Dette var en artig kavalkade, og en god ide jeg vil ta med meg videre :)

  SvarSlett
 2. Så morsomt med oppsummering av året! :)

  Godt nyttår! Så ut som dåkke hadde ei koselig feiring:)

  SvarSlett
 3. Godt nyttår! Så kjekt med en slik kavakade slik at jeg også ble litt "kjent med deg"..

  Håper vi får se mer til hverandre i 2010 gjennom blogg gruppa :o)

  SvarSlett