søndag 10. januar 2010

ny kjole

denne herligheten har jeg sydd i helgen=) den er rågod å gå i, og så varm, skikkelig digg altså!! holder på med en rosa med brune detaljer også, får se om jeg gjør den ferdig idag;) 

siden sist har det skjedd litt her. vi hadde besøk av takstmann i forbindelse med vannlekasjen. det gikk jo veldig bra, heldigvis får vi ordnet alt og får dekket arbeidet vi har gjort selv. vi har jo brukt mye tid på dette.

på fredag var jeg på klubb, det var Åse som hadde den da. de har et kjempelekkert gammelt hus. jeg likte spesielt godt de søte skuffene under overskapene på kjøkkenet! det var veldig kjekt å samles igjen, og Åse dekket jo rene festbordet;)

i går var jeg ute med Linda og begynte på kjolen min. det var veldig kjekt, og jeg er veldig fornøyd med den. derfor måtte jeg bare ha den på bloggen også, alle sidene;) den er sydd i polarfleece, i brun og gammelrosa farge. vi bestilte stoffet på www.stoffogstil.no

her ser dere ett bilde av den, jeg har to hjerter bake, to fremme, og tre på hetten.

i morgen er det klart for en ny skoleuke, og vi skal ha et spennende SOM-seminar, jeg gleder meg. det er vel på tide å pakke snart, vi skal bo på hytten i Ørsta denne gangen også, det blir koselig=)15 kommentarer:

 1. Så utrolig fin kjole!!! FLINK du er! Nå ble jeg inspirert til å prøve meg på kjole jeg også, takk:) Var det vanskelig??

  SvarSlett
 2. oj oj oj.. så lekker den var!

  SvarSlett
 3. Kjempefin:) Så veldig deilig ut, spesielt no i kulden tenke e! :)

  SvarSlett
 4. Å for en fin kjole! Den så helt hærlig ut!!!!

  SvarSlett
 5. OJåjåj... du e grise-flink å sy altså!!!!!
  Blir den nye trenden noda med slik kjole... Ej me vil ha ;) ;) ;)

  SvarSlett
 6. Trur d får bli den nye uniformen til strikkeklubben!knalltøff va den!:D

  SvarSlett
 7. Åååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå, den var lekker!!!! Skulle ønske jeg kunne sy, for en sånn skulle jeg gjerne hatt.

  SvarSlett
 8. tusen takk alle sammen=)
  de som vil ha slik får ta seg en tur innom rapunzels syhjørne(bloggen er på listen min over familieblogger), hun selger kjolene=)

  SvarSlett
 9. Wow,den kjolen var kjempefiiin!!! Elsker de fargene,og så er jeg glad i hjerter også:) Fantastisk flott hette!

  SvarSlett
 10. Så herlig kjole! Digget de hjertene! Og polarfleece høres deilig ut nå i kulda.

  SvarSlett
 11. Enig me Kjersti! Sånn kjole vil ej me ha. Skal sende inn bestilling etterhvert ja:)
  Birthe

  SvarSlett
 12. kjempe fin kjole, kor flink du e da!:)
  ha ei fin skuleveke:)

  SvarSlett
 13. så søt den var! kreativ det må jeg si!

  SvarSlett
 14. Herlig kjole dette!!! Lurer på om du deler mønster på denne jeg????? *har lyst å prøve meg på noe slikt jeg også, men finner ikke mønsternoen steder.....*

  SvarSlett
 15. tusen takk for så koselige tilbakemeldinger=) denne kjolen er bare fantastisk god!! jeg deler nok ikke mønster, da jeg ikke har noe mønster;)

  SvarSlett