mandag 8. november 2010

storesøster og lillebror

Jeg er så heldig å snart få mitt fjerde tantebarn=) Jeg gleder meg veldig, og venter i spenning hver dag, for nå kan fødselen skje når som helst.
Fra før har min søster ei jente på 13 og en gutt på 10. Min bror har ei jente på 2 og venter nå lillebroren i hvert øyeblikk.
Jeg som digger å strikke synes jo det er herlig å strikke babyklær, så jeg har laget klar en hel dress(lue, jakke, bukse med seler og labber), og i tillegg to ekstra par labber i hvitt og mørkere blå. Storesøster må også få pakke, det er jo en stor oppgave i seg selv å bli storesøster!:) Hun får en lilla vest jeg synes er så utrolig fin. Gleder meg til å se om hun liker den;) 

Ellers går dagene i ett for tiden, det er mye som skjer, og julen nærmer seg med stormskritt! Jeg troooor jeg er ferdig å lage julekort..?, men må telle gjennom de. Ellers har jeg også laget noen posekort, som jeg skal putte smågaver oppi. Gleder meg til jul-jeg?? neeee.... - julen er jo bare den herligste årstiden, og jeg planlegger den mange måneder i forveien:) 

Idag skinner solen ute, det ser ut som vi får en herlig dag med nysnø. Det liker jeg, og må nok ut på fototur senere;) Ha en fin mandag og ny start på uken alle sammen;) 


Lillebroren sine klær. Jeg gleder meg til han kommer til verden(3 dager til termin) så jeg får hilse på:) 

Storesøster sin vest. Klart hun også må få noe hjemmestrikket når lillebroren får:) 

5 kommentarer:

 1. Ååå så koselig med nytt tantebarn! Gratulerer på forhånd. :) Nydelig sett lillebror skal få og herlig vest til storesøster!

  Ha en flott dag!
  Klem Kari

  SvarSlett
 2. Så søte klær du har strikka:) Blir spennende å se når det nye tantebarnet kommer da, får håpe han har planer om å komme ut snart:)

  SvarSlett
 3. Hei strikkeline!! Der var du ferdig med vesten også ja?!! Du er en ræser ;) Blei superflott. Så søte knappa på da!! Site vel å venta i spennig enda? Hekje komt vel enda?? Spennande!!

  Stor klem

  SvarSlett
 4. Så heldige unger som har ei tante med sånne strikkeferdigheter,altså:) Nydelige kreasjoner:) Det hender jeg finner fram pinner og garn,jeg også,men veldig ofte blir tingene bare halvferdige-eller nesten ferdige. Helt koko i grunnen,hihi,aner ikke hva som feiler meg;)
  Og jeg gleder meg også til jul♥ Har lyst til å begynne med baksten nå i grunnen,men får vel vente litt,hihi:)Mens jeg venter,sniklytter jeg litt på julesanger på youtube:) Supert med sånne øregreier da:)

  SvarSlett
 5. Ja, heldige barn som har ei så kreativ tante, ikke bare med strikking, men også alt annet som smaker av form og farge. Og den aller største tingen du har gitt dine tantebarn opp gjennom årene: TID. Derfor er du også tante med stor T.

  SvarSlett