onsdag 24. november 2010

koselig adventstid

Jeg er så klar for å pynte til advent! Nå sitter jeg bare og klør etter å ta frem julekassene, men må nok vente til min kjære er hjemme igjen. På søndag blir det jul i huset;) I mellomtiden har jeg- med god hjelp fra min kjære nabo Lise(tusen takk) tatt denne kjøpmannsdisken opp fra hobby/trimrommet og til kjøkkenet. Det har vært planen lenge, og nå måtte jeg bare! Det ble veldig fint synes jeg, og piffet opp litt på kjøkkenet. Oppå står det en nydelig amaryllis vi fikk av mamma, en lysestake jeg arvet av min farmor&farfar, og bilde av gullungen:) 

Nå er det kveldskos, mange planer idag. Godt med noen dager ferie;)
Idag har jeg vært sammen med min svigerinne Monica, og de to søte tantegulla Leah på 2 år, og Philip på 1 uke:) En herlig dag, både hjemme hos de og på Moa-senteret. Fikk kjøpt siste gaven til min kjære og er veldig fornøyd!

Mamma og storebror har vært på Ikea idag, og det ble shoppet litt for oss også. Jeg gleder meg til i morgen, da skal  jeg til mamma og hente tingene! Og så skal jeg og tantebarnet Magnus på kino- Harry potter:)

Ha en fin onsdagskveld alle sammen:) 
2 kommentarer:

 1. Så fine det blei!!! Lenge sida e he vært hos dokke no, kanskje e ska ta med me strikketøyet og kome ein kveld? Skal strikke ny monsterbukse til Aksel.
  Håper det er bra med deg;)

  klem

  SvarSlett
 2. Så koselig med kjøpmannsdisk på kjøkkenet:)
  Jeg har ikke pyntet mer enn stjerne og staker enda+kalenderpakkene som ligger framme,men på onsdag kommer kalenderne også opp:) Tenkte julepyntingen skulle være et av gjøremålene i ungenes adventskalender,så får jeg se hvilken dag det passer å ta det;)
  Regner med det kommer bilder fra ditt julepyntede hus her,gleder meg til å se:)

  SvarSlett