søndag 12. september 2010

Høststemning

Høsten er i anmars, og det er herlig! 
Det er kanskje den årstiden jeg liker best. Fargene endrer seg, og naturen er på sitt vakreste synes jeg. I går oppdaget jeg de første gule bladene på hengebjørken i hagen vår, herlige høsttegn=) 

Det har blitt lite oppdateringer her i det siste, men jeg lover å komme sterkere tilbake. Jeg har valgt å ta litt pause fra bloggen for tiden, men måtte innom en liten tur allikevel. Nå skal høsten nytes, og jeg gleder meg til mange koselige kvelder utover med tente lys og hobbyer;)

Håper alle der ute har en fin høst, og nyter den! 
Under legger jeg ved et bilde fra vakre Alnes, som jeg var på søndagstur til sammen med ei venninne for noen uker siden. En utrolig flott plass, der mange nyter fridager;) 5 kommentarer:

 1. Hei og takk for sist :) Kjekt å sjå dej innom her! Kos fin du e snuppa! Stråla :) Stor klem

  SvarSlett
 2. Ja,høsten kan være skikkelig fin.Men etterhvert som årene går,blir jeg mer og mer "avhengig av lys". Før så jeg fram til at høsten skulle komme,luften skulle bli klar og fargene fra trærne og himmelen skulle gnistre. Og det er fremdeles like flott,men jeg liker ikke at dagene blir så korte liksom...Men heldigvis er det jul å se fram til når det minker på lyset ute,hihi. Og når julen er over går det atter mot lysere tider;)
  Vil ønske deg ei flott uke:)

  SvarSlett
 3. Så koselig å lese litt her inne igjen. Oppussing av bloggen ser det ut til også. Flott ny header!

  Kos deg masse i bloggpausen din!
  Klem Kari

  SvarSlett
 4. Kos deg i bloggpausen din:)
  Og jeg er helt enig med deg, høsten er en herlig tid! Spesielt de dagene hvor det regner og hvor jeg kan vasse i høstblader for så å komme inn foran peisen med en pose sjokkis og en kopp te!
  Ha en flott høst:)

  SvarSlett
 5. Kjempekoselig blogg Hanne Marthe :)

  SvarSlett