søndag 22. august 2010

herlig sommer

Nå er hverdagen her igjen, og jeg storkoser meg på jobb=) Det var koselig med sommerferie, og vi fikk gjort mye rundt huset. Nå kan vi nyte fine dager på plattingen som er ferdigbeiset, og nye rottingmøbler er innkjøpt;) Vi har laget trapp ned til plattingen så det blir lettere å gå ned. Nå gjenstår blomsterbed, gleder meg til å begynne på det! Ellers har vi planer om garasje, så vi venter i spenning på firmaet som skal komme å se hvor og hvordan vi kan ha garasjen;) 

I begynnelsen av juni var jeg og resten av jobben i geiranger på Union hotell. Det var veldig koselig, og vi hadde en super tur. Jeg, Birgitte og Aina kjøpte de lekre sokkene(med antiskli under) der inne, og ble enige om at det måtte bli de nye scrappetreff-sokkene=) herlige er de, og nå når det ble litt kaldere ute igjen frister det å finne de frem=) Alle bildene i innlegget her er fra den turen;) 

Ellers har jeg ikke vært så veldig fristet til å blogge i det siste, så det har blitt lite med både innlegg og kommentarer. Men nå er høsten her, og jeg er i bloggehumør igjen;) 

Strikkingen er vel det eneste som virkelig ikke har fått pause i sommer, hehe. Jeg har nesten strikket ferdig babydressen til tantebarnet som kommer i november. I tillegg har jeg begynt på en strikket vest til storesøsteren, hun må jo også få pakke når lillebror kommer. Sist, men ikke minst, har jeg laget litt forskjellig til en nyfødt "klassebaby". Det er stor stas når noen i klassen(gamleklassen) får baby, og jeg har strikket en vest, ei hjelmlue, to par babylabber, og en smikke;) Pakken skal sendes av gårde snart, jeg må bare lage et kort først. Det er jo minst like viktig;)

Utover høsten er vi klar for litt flyttedager. Først skal min søster flytte inn i nykjøpt hus 1 september. Gratulerer så mye alle 4!!:) De skal bo på Humla, ikke langt fra Tørla der vi er vokst opp. Et lekkert hus de helt sikkert vil trives godt i;) 
Så skal min bror flytte inn i nykjøpt hus 1 oktober. Gratulerer til alle 3.-snart 4 der inne også;) De skal bo i Ramsvika, midt imellom begge foreldrepar;) Et flott hus med god plass til alle sammen;) 
Vi gleder oss til å hjelpe med flytting, og ikke minst å studere begge de nye hjemmene bedre=)
Min  bror har også akkurat solgt huset de bor i nå, gratulerer så mye!! :D

Idag skal vi i familieselskap hos mamma, det blir koselig;) Ikke ofte alle er samlet. Men først er det litt hobbytid, ha en strålene fin søndag alle sammen, og en fin ny uke=) 

3 kommentarer:

 1. Alltid moro å se hvordan folk får det i sine nye hjem,nesten så en får lyst til å flytte litt selv;)
  Og det blir nok like gøy å se garasjen ta form hos dere. Lykke til med både bygging og blomsterbed, og gratulerer med ny uteplass:)

  SvarSlett
 2. Sååå koselig å lese om sommeren din, virker som du har kost deg masse! Håper du legger ut litt bilder av alt du har strikket også!

  Og du, som en ekte hansaarbeider likte jeg godt det siste bildet ditt altså. ;-)

  Klem Kari

  SvarSlett