søndag 1. august 2010

Kreta

Da er vi kommet hjem etter en nydelig tur til Kreta. En ferie som ble bestilt en uke før vi reiste, og som gjorde at ting ble litt på sparket. Noe som var helt supert=)  

Vi var veldig fornøyd med kreta. Et herlig folkeslag og en nydelig natur. Vi bodde på et flott leilighetshotell rett ved stranden, og når vi dro fikk vi avskjedsklem og avskjedsgave av Regina- resepsjonisten.  

Stort sett brukte vi dagene til soling på stranden med en go`bok, og kveldene til spasering og studering av alt vi så rundt oss. Vi var også innom Fortress, som var borgen i byen. En gammel flott borg, som anbefales på det sterkeste å se. Jeg legger ved noen bilder her, og kommer tilbake med mer senere=) 


6 kommentarer:

 1. Heia søte! Ser ut som dokke storkosa dokke! Masse herlige bilder,gleda me til å sjå meir. Vi har kome til Daftø,ein kjempelott camping i Strømstad. Blir til torsdag,heime s
  øndag trur vi. Håpr på litt bade og fotovær etter mange regndager i Orsa,men var kjekt likevel. Sitt og tek me ei siste øl før natta. Koser oss! Masse klemma!

  SvarSlett
 2. Åhhhh det ser jo sååå deilig ut. Herlig å kunne ta slikt litt på sparket da, og bare nyyyyyte ferien for her hjemme er det jo ikke mye å skryte av.

  Ha en flott uke!
  Klem Kari

  SvarSlett
 3. Så fine bilder, kjenner at jeg har lyst tilbake til Hellas! ♥
  Gleder meg til flere bilder! :o)

  SvarSlett
 4. D såg og hørtes kjempedeilig ut!d e igrunn stille og rolig på kreta.ikkje så mykje innpåslitne selgra.d he no ikkje vør så mykje sommer her at d gjer nåkke,så en sydentur va midt i blinken:o)no må ej forte meg å strikke litt.kleem k!

  SvarSlett
 5. Så herlige bilder, fikk lyst til å reise!

  Hilsen Mimmi-Leone

  SvarSlett
 6. Ser virkelig ut til at dere har hatt en flott ferie:) Fikk jammen lyst til å reise jeg også:)

  SvarSlett