søndag 11. juli 2010

herli helg

Denne helgen har gått fort. I går var vi på shoppingrunde og tittet etter ny tv siden tv-en vår sa pang på fredagskvelden.. vi fikk levert den inn på reklamasjon, heldigvis=) Ellers var vi på besøk til et vennepar, og hentet bokhyllene=) 

Idag har jeg baket aniskringler og grove rundstykker, klippet plen og solt meg;) I tillegg til litt smådilling inne og ute. En herlig helg. Nå er det kveld, og den skal nytes med strikketøy=) 

Ønsker alle dere andre en fin søndagskveld, og en go start på den nye uken:) 


nybakta aniskringler og grove rundstykker, mmm=)

kjolen jeg strikket til Leah sin 2-årsdag. Her er baksiden.
og her er fremsiden. tror hun likte den godt, ville i alle fall ha den på=) jeg fant den i forrige ukes hjemmet, og brukte  4 dager på den;) den er litt modifisert, lagde andre stropper enn det som skulle være;) 
vi har fått i hus 4 billy bokhyller, takket være at et vennepar er på flyttfot. tusen takk:)  denne står på kjøkkenet, og en skal på badet nede, mens de to siste skal i gangen nede. midlertidig fylt opp med litt pynt;) 

4 kommentarer:

 1. Åååååååå så flink du er til å bake, namm namm det såg virkelig fristende ut!
  Og kjolen ble kjempefin!!!!!!
  Grattis med nye bokhyller, blir bra:) Vi har ogs Billy, med glassdører på.

  Klem

  SvarSlett
 2. Wow, det var en kjempefin kjole! :)

  SvarSlett
 3. Har fylt frysen med aniskringer her også ja. Det var veldig godt!!! Vi skal adoptere en skrivepult hos S&M så det va no kjekt. Blei bra den hylla. Kjekt med oppbevaringsplass!!! :) Vi har ei lav billy på badet. *gleda mej til restetråd* :)

  SvarSlett
 4. Mmm,det så fristende godt ut med bakverk:) Det er skammelig lenge siden jeg har bakt gjærbakst selv. Gjorde det ofte før,men har visst blitt skikkelig lat på baking, og velger heller kaker (som tar lite tid i forhold)i stedet for gjærbakst.
  Kjolen du har strikket var kjempefin:)Flotte sommerfarger på den:)
  Vi har også noen Billy bokhyller og de er jammen kjekke å ha:)Grattis med overtakelsen av hyllene;)Og ha en fortryllende sommer:)

  SvarSlett