tirsdag 6. juli 2010

bestevenn

Nå er jeg litt lei av å gå hjemme og ikke gjøre noe skal jeg innrømme, men slik er det vel når en operer. Jeg skal ta det med ro, og det er ingen problem siden jeg ikke orker noe særlig. Det jeg orker, er å strikke=) Og det gjør jeg desto mer av også;) Ellers nyter jeg fineværet innimellom, og planlegger sommerferien som nærmer seg med stormskritt=) 

Håper alle der ute har en fin sommer og nyter den:)
Ønsker dere alle en fin tirsdag;) 


Den lekre orkidèen jeg kjøpte når jeg og mamma var på Moa. Digger gule orkidèer for tiden, skikkelig sommerstemning=)

Når jeg har operert og ikke kan gjøre så mye, det er da jeg virkelig får lyst å gjøre ting. Denne blomsterpotten hang min kjære opp for meg i går, så jeg fikk opp hengeplanten jeg har hatt i krukke en stund. Den er så lekker, og henger nå ved siden av inngangsdøren;)
Min beste venn for tiden er denne lekre rosa baderingen(!). Jeg har vondt for å sitte ordentlig etter operasjonen, og tilbringer mye tid på denne. Et genialt kjøp akkurat nå;) 
Siden jeg er hjemme om dagene og skal ta det med ro, strikker jeg, hva ellers??:o) Jeg fann en søt sommerkjole til barn i et Hjemmet, og har begynt på den, i Mandarin Petit. Jeg har litt andre farger/nyanser, men digger denne kjolen. Mon tro når den blir ferdig?
På verandaen står min favorittblomster! Denne må jeg ha hver sommer. Billig, kjempesøt og sterk blomster, som klarer seg gjennom både tørke, vind og styrtregn. 

3 kommentarer:

 1. Herlige bilder av fine blomster og kjempefin kjole du lager!!! Ja, og bestevennen din da, hihi. Genial oppfinnelse:) Håper du snart blir bedre og kan bli med ut på tur.

  Aksel er fortsatt sjuk så e må bli heime idag. Spydde to gonga i går kveld og feber i natt. Veldig tung i brystet og får ikkje i han mat. Stakar.

  Ønsker deg en fin dag og god bedring!

  Klem

  SvarSlett
 2. BlIR sikkert kjekt å komme på jobb igjen.håpe det går bra:o)det e jo snart helg også.
  He dokke lagt nåkken spennande plana for ferien?det e jo fint å ver heime også,så lenge været e bra.kjekt å ver ilag når alle e fri:D
  Klem k

  SvarSlett
 3. Hei kjekke "knirke-lina" ;)
  Åh, den kjolen blir så søt altså!
  No kjem ej sakte men sikkert tilbake til data-verden kjenne ej!!!!
  Deilig sommerstemning på bilda dine! Gler mej til dokke he ferie! Vi he masse reke i frysen! :)

  SvarSlett