tirsdag 11. mai 2010

siste nytt

Denne helgen har stort sett gått med til lekser. Jeg ble ferdig med praksisrapporten min, og fikk den godkjent av øvingslærer i går, og faglærer idag, så nå er det bare 2 eksamener unna at jeg er FERDIG UTDANNET!!!:D:D

Fredag kveld fikk jeg koselig besøk, og da ble det litt strikking=) Jeg strikket et par babysokker/sko i blått, og lørdag lagde jeg et par rosa også. Siden jeg ikke vet hva de får de som skal ha baby må jeg jo lage en av hver=) Jeg lagde også en hjelmlue, det var faktisk utrolig gøy å strikke den=)

I går og idag har jeg strikket Pixielue til en liten sjarmør, de er så herlige de luene=) Håper den lille søtnosen blir fornøyd=) Jeg skal også strikke en lysblå, begynner på den nå.

Ha en fin kveld alle sammen, jeg skal benke meg foran tv`en og se frustrerte fruer=) 

8 kommentarer:

 1. Så flink du er! Kjempe flotte ting du har laget. Grattis med snart fullført utdanning :o)

  SvarSlett
 2. Blei så søte dei sokkane!!! Og lua, ja trur den lille sjarmøren blir storfornøyd:):):) Flinka! Her går det trått med strikkinga, nesten ferdig med heklakjolen da og krabbeteppet. Får satse på å strikke i 8 timer i bil hehe.

  Nattinattt!

  SvarSlett
 3. Så flink du er:) Og sånne pixieluer ser helt fantastisk gode og varme ut. Er de litt krevende å strikke? Jeg kan strikke sokker med hel og alt,hehe;) men har aldri fullført en genser f.eks. Tror du jeg mestrer en slik lue?

  SvarSlett
 4. takk for tilbakemeldinger=)
  marianne: tenke det blir mye tid til strikking i bilen, får satse på du blir ferdi=) go tur nedover=)

  anne marie: luen er kjempeenkel å strikke=) noe av det letteste jeg har laget i alle fall=)

  http://trikoter.blogspot.com/2009/05/trudes-pixielue-med-hals.html

  der er link til oppskriften, kjempeenkel, hiv deg ut i det, mye lettere enn sokker med hel=)

  SvarSlett
 5. Oi så mye du har fått strikket! Og så flott det var, nydelige babysokker og stilige luer!

  Ha en flott dag, og ikke minst en flott 17. mai!

  Klem Kari

  SvarSlett
 6. Hei

  Så mange fine småplagg du har strikket. Skal ta meg en tur innom linken du har lagt ut, for dette frister til å herme etter. Og masse lykke til med siste innspurt på utdanningen.

  SvarSlett
 7. Takk, vennen, god helg til dokke også, og ha en strålende 17.mai feiring! Vi snakkes neste veke. Skal sjå om e får baka ei kake eller noke hihi.

  Klemmer

  SvarSlett
 8. Oj så mykje fint du laga! Du e så flink å strikke! Disse sokkane va kjempekule! går det i lesing og strikking om dagen? Lenge sida ej he sett dej no!

  SvarSlett