torsdag 19. januar 2012

prinsen

Mamma`s lille gullgutt, søteste go`ingen i verden! Det er vel noe alle syns om sine søte små? Jeg savner nyfødt-perioden litt, men bare litt.. hadde det vært mer kos og mindre kav, hadde jeg kanskje savnet den mer? For en herlig tid det var, men også en veldig slitsom tid.. men nå er vi mer forberedt til neste mann når det gjelder amming og eventuelle problemer;)

Her ser dere meg og lilleprinsen i fin dialog, ahhh så herlig, det var kosetider det, med en pludrende liten baby i armene:) Nå er mini en aktiv søtnos som er høyt og lavt, og sjarmer mamma`n sin i senk*smelt*
Mammarollen er noe av det fineste en kan oppleve, og jeg gleder meg over hver dag- det skjer jo hele tiden noe nytt:o)

I natt har vi barnevakt for mini, og da er det såklart viktig å benytte tiden godt og surfe internett istedet for å sove, eller hva? Hihi, føler jeg har all verdens med tid foran meg, skal jo sove hele natten til en forandring! :)

Det er utrolig hvor lite spennende internett er for tiden egentlig, men sittende foran skjermen blir jeg allikevel:o) Nå for tiden er det hustitting; men det perfekte huset på den PERFEKTE tomten er jammen vanskelig å finne:o)  *den som leter finner* . Ellers er det brudekjoler, vogner(liiitt vogndilla ja) og såklart fjesbokji som gjelder;)

Men nå er det tv-tid i heimen, jeg ønsker alle en strålende fin natt, måtte dere få sove godt alle sammen:)


1 kommentar:

  1. Ja helledussan tida gjeng fort!! Heldigvis har kvar alder sin sjarm. No kjenne eg at eg er veldig klar for baby igjen då. Berre såååå lenge att!!!!!!
    Planer for helga? Vi skal på ski, men spørs om det blir litt kortare enn sist... Kanskje frå Ørskogfjellet til Fylling, mest nedover:-)

    Klem

    SvarSlett