mandag 28. november 2011

prøvestadiet

Vi - min kjære - har fått ny linse til kameraet, og den må jo selvsagt testes :)  Gjett om jeg har gledd meg til denne dagen da! Å ha liggende en linse i flere uker, men ikke kunne teste den fordi det er gave, det er nesten selvpining,hihi


Her ser dere en av "adventskalenderene" våre. Jeg teller alltid ned til julaften på "skomakergatevis", nemlig appelsin med nellikspiker i;) Ingen jul uten!

Måtte også ha med et bilde av søtnosen vår, nettopp våknet av morgendubben, og klar for en ny lek:)

Ønsker alle en flott mandag, her skal det feires med brask og bram! Min kjære har bursdag idag, og gode venner kommer på besøk:)


2 kommentarer:

 1. Åh vart det 50mm eller ei anna? Kjekt då!
  Vi gledar oss til kake:) Har du baka? Er det mange som kjem? Aksel sov til ti i dag... hehe deilig å få sove, det treng eg, men føler vi blir litt på etterskudd liksom. Kjem i barnehagen halv elleve.. jaja, får nyte det mens vi kan;)

  Sjåast etterpå då! No skal eg lage ferdig julekalenderen til søtnosen her i huset.

  Skjønt bilde av JOnas:)

  Klemma

  SvarSlett
 2. d blei 50 mm ja;) har vurdert å bytte kamera, så derfor satsa e på den siden vi va usikre;) men får se om vi bare beholde d vi har no :)
  her blir d kakefest vettu!;) har laga ei, å ska lage ei til, pluss et par desserta. så får vi håpe ting falle i smak;) d e vel 4 par som komme tror e? et som ikkje har barn, ellers full rulle vil e tro:p

  deili å sove så lenge da! nyt d mens du kan:) gler me til å se adventskalenderen altså, spent på ka du finne på i år;)

  ses seinere søta:)

  SvarSlett