fredag 22. juni 2012

den første bursdagen

Det er viktig å feire den første bursdagen skikkelig!
Det betyr gjerne 3 dager til endes! :o)

Go`gutten vår fylte 1 år på en lørdag- til glede for mamma`n som begynte å jobbe igjen like før- og det braket løs med familieselskap.
Det var nok mange som lurte på hva lillegullet sa til alle pakkene- men det var stor stas, og han skjønte fort prinsippet med å rive av papiret!

Søndagen hadde vi vennebursdag. Jonas og Jenny feiret 1års-dagen sin sammen med alle vennene, og vi lånte barnehagen der mamma`ene jobber. Mange barn og foreldre, en koselig dag med enda flere pakker og ikke minst kaker! :)

Vi var vel godt fornøyd med feiringen alle sammen, og lillegull fikk mange flotte gaver!


Verdens tøffeste pappa!!! Han er bare Helten med stor H, og finner på såååå mye moro!! Bygge tårn i  barnehagen når vi hadde vennebursdag sammen med søteste Jenny, det var stor stas!!
Flagget måtte såklart "heises", stor markering av gutten vår.


pakke opp pakker er kjempegøy!!!:) Bursdagslyset på kaken er fra Lisbeth Dahl, og lillegull var så heldig å få den første bursdagspakken i fødselsgave med søskenbarnet mitt og familien når han ble født. Jeg prøvde meg på noen snickers-muffins med fargerikt strø til barna, men de så litt for mektige ut for min del:o)


Søskenbarnet Leah var god og ha under åpningen av pakker, kjekt med en god hjelper:)  Kakesmaking ble det såklart, det hører jo med på 1 bursdagen! Og en sliten liten go`gutt ga mamma`n nattasuss :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar