fredag 5. mars 2010

helg

Endelig helg=) Denne helgen er etterlengtet, etter en lang skoleuke, og etter en laaaaang fredag...hihi..... begynte med at jeg fra kl halv2 inatt ikke har sovet noe særlig pga.ryggen..våknet hele tiden.. så var det på jobb fra 7-8, skole frem til 1, og så tilbake til jobb og ha seinvakt(noe som var helt frivillig, men jeg syntes det er kjekt å være på jobb så jeg meldte meg til "tjeneste" siden jeg var ferdig med skoleopplegg så tidlig=)

Ikveld er det klubb, hos Birte denne gangen, det blir koselig=) Jeg skal bare gjøre siste finpussen på babydressen jeg har strikket, siden jeg ikke bør strikke noe nå;) Resten av helgen går med til litt praksisforberedende, litt lesing, litt jobbing og 30-års dag til Trine i morgen! Med andre ord en koselig helg=) I tillegg kommer minstesnuppa i familien hjem i morgen(sammen med foreldrene såklart), fra en herlig uke på Grand Canaria. Vi gleder oss til å høre hvordan de har hatt det=)

Legger ved et lekkert bilde av hvor fint vi har det her på Stette om ettermiddagene. Dette er tatt ute på tur i byggefeltet litt lenger inne=)

Ha ei trivelig helg alle sammen:)4 kommentarer:

 1. God helg! Håper du får tid til å slappe av litt og kose deg :o)

  SvarSlett
 2. Nydelig bilde fra nydelige Stette! Det er meldt mildere fra uka som kommer, håper det blir mildere på alle måter, ikke minst arbeids og helsemessig. God helg - tenke på seg sjøl og- litt i alle fall -:):)

  SvarSlett
 3. Kos deg masse på fest! Deilig med helger fylt med morsomme saker, nyt den!

  SvarSlett
 4. Nydelig:)

  Koselig i går da. Kos deg ikveld!

  Klem

  SvarSlett