torsdag 18. august 2011

sommeren 2011 i bilder

 smaker grøt for første gang,mmm :) kos med pappa og mamma på fergetur, fjelltur med pappa i bæreselen, tøff gutt i solbriller, typiske sovestiler, og en liten "flytur" med pappa ;)

 på helsestasjonen for veiing og måling, flere sovestiler, leik med pappa under bordet, mammakos, og ut på tur med "newbie"-lua som mamma har klart å miste,..:s 

 godt å ha en skjorte å stikke hånden inni når man sover.. , holde pappa`s fingre når en spiser, på biltur, testet stolen til søskenbarnet Phillip for første gang, stor stas!, og dåpsforberedelser. 

 leik på babygymmen, se seg selv i speilet er gøy!, på restaurant i Fosnavågen sammen med Andreas og gjengen, ny vogn(ferie- og shoppingvogn), den måtte testes såklart, første smaken av frukt, liiiitt surt- men godt, soving på babygymmen etter lang leik, og ute og tester plenen i hagen=)

 leke med ammeputen i ryggen er gøy, sove litt på tur i Selje, smiiiile til mamma, på besøk i barnehagen mamma jobber i-og flørte med Jenny, slå på messing-pynten til bestemor og bestefar, og sitte i egen stor stol.-mm-spise på hånden samtidig såklart-ny favoritt! 

 varm sommerdag, "lille sjørøveren" måtte kjøles ned med klut i pannen, kos i hengekøya, avslapping på pleddet ute, biltur, lese bok på leiketeppet, og se på kaninene sammen med pappa;) 

 teste badetemperaturen sammen med pappa, hoppedisse- liiiitt liten enda, hilse på søskenbarnet Phillip hos mormor, spise selv i storegutt-stol, og ny lue som mamma har sydd=)

2 kommentarer:

  1. Her var det mange fine bilder av skjønningen!!!!!! Må finne ein dag og ta bilder på. Kanskje få tatt nokre utebilder i helga om det er fint vær?? Kjøkkenet snaaart ferdig - blir sååå fint! Dokke må kome å sjå!

    Klem Marianne!

    SvarSlett
  2. Så stor han har blitt siden sist e så han, tida går jammen fort! Ligna veldig på pappaen sin synes e! Koselige bilder:)

    SvarSlett