torsdag 15. november 2012

så var vinteren her..eller?

Nå er det jammen lenge siden sist, her var det virkelig på tide å tørke litt støv .. :o)

Jeg har ikke glemt bloggen, selv om det har vært stille her veldig lenge. Det er utrolig mye som skjer- og har skjedd, i livet vårt denne høsten. Positive ting, spennende ting, og utfordrende ting.
Jeg kan si så mye som at vi går en veldig spennende og gledelig tid i møte, og fra desember måned kan vi - endelig - kalle oss Ålesundere igjen!! :)
Jeg har gledet meg stort til den dagen skulle komme, at vi endelig skulle flytte "hjem". Drømmehuset er kjøpt, og det er med glede, men også med veldig tungt hjerte, vi flytter fra vakre Stette.
Her har vi bygget et flott hjem sammen, jeg og min kjære. Vi har sparklet, pusset, malt, tapetsert, u name it.. det meste har vi fått prøvd oss på. Noe som gjør oss bedre rustet til å sette igang med prosjekt; oppussing av vårt flotte nye hus! :)

Men nå er tiden inne for noe nytt, noe større, ettersom familien vokser. Vi bygger ut, og går fra å være en liten familie på 3, til å bli en litt større familie på 4 :) Lillegull blir nemlig storebror når han bikker 2 år! Det kalles glede det;)
Vi venter et lite mirakel til i slutten av april/begynnelsen av mai i 2013, og gleder oss stort til det:)

Ellers er alt bare topp her på Stette. Vi nyter dagene, hverandre og ikke minst gode venner/familie. Det blir trist å flytte fra naboer, venner i nærheten og alt det koselige her, men samtidig har noen av de vi har vært mest sammen med, også flyttet herfra, og "hjem" til sitt hjemsted. Det er litt vemodig å miste så gode venner og naboer, men samtidig kan man jo bare sette seg i bilen og kjøre til hverandre :o)

Når første snøen falt på Stette, var vi raskt ute med fotograferingen. Jeg skulle nemlig ta årets julekort-bilder, og dette passet perfekt, siden snøen kom til den helgen det var duket for høstens store scrappetreff i Ålesund!
Gogutten vår var kjempefornøyd med å få nyte pepperkaker og klementiner ute i det fri, og koste seg stort :)

Jeg håper alle dere der ute har hatt en fin høst, og går en fin vinter i møte :) Jeg er stadig innom bloggene deres og oppdater meg, selv om jeg ikke har lagt igjen så mange spor ennå. Som sagt tidligere, jeg skal prøve å bli flinkere :)

Ha en strålende fin torsdagskveld, og ei fin helg:) Her er det julebord i morgen, og familieselskap i helgen. Glede :)